Tăblițaaaaaaaaaaa!!

11088Tablita-1024x768

Dacă urmăriți pagina noastră de Facebook știți cu siguranță despre ce vorbim când pomenim despre „tăbliță.” Cum adică „nu”? Pai atunci trebuie să explicăm. Trebuie neapărat să vă spunem ce e cu tăblița. Pentru că tăblița joacă un rol extrem de important. Și nici măcar nu este o simplă tăbliță, cum s-ar crede la prima vedere.

Este de fapt un important mijloc de comunicare. Dar așa ne place nouă să-i spunem – tăbliță, pentru că ne-a devenit dragă. Cum adică de ce? Pentru că ne ajută să vă spunem vouă, oaspeții noștri dragi, ce surprize vă așteaptă în Kuib în săptămâna în curs sau cu ce bunătăți s-a mai gândit să vă încânte bucătarul nostru șef. Este locul nostru cu oferte speciale pentru voi, cei care alegeți să vă bucurați de oaza voastră de liniște din Kuib.

De exemplu. Săptămânile trecute, în week-end, am avut la desert parfait de ciocolată cu sos de portocale. La un preț special. Sau, în alt week-end, am avut tartă cu mere caramelizate. De asemenea la un preț special. Ați fi știut de ele dacă nu erau pe tăbliță? Evident că nu. Și nu ne contraziceți, pentru că totul se datorează tăbliței. Tăblița e importantă 🙂

Un alt exemplu. În colțul din dreapta, pentru ziua de miercuri, tăblița are o floare desenată cu cretă colorată, de mâna talentată a unui coleg. Acesta trebuie s-o refacă de fiecare dată când se șterge din greșeală un vârf de petală. Iar floarea ar putea fi de fapt o floare de colț – specie protejată, dar mai stilizată, ce-i drept. Încă dezbatem intern detaliile fine, cum ar fi culoarea petalelor. Ceea ce demonstrează, după cum vedeți, că tăblița e importantă. Și că tăblița contează.

Însă ce vrem de fapt să demonstrăm cu tăblița? De ce vorbim atât de mult despre tăbliță? De ce se repetă cuvântul atât de des în acest post? E simplu. Pentru că tăblița ESTE. Credeți-ne pe cuvânt. Dacă nu, veniți să vedeți și să vă convingeți singuri. E chiar în sala de mese, pe perete. Cu cretă colorată. În Kuib.

Tăblițaaaa!