Despre noi

Complexul Piatra Șoimului vă aduce mai aproape de natură!

Dacă nu ar fi, nu s-ar mai povesti. Dar pentru că noi avem lucruri frumoase să împărtășim cu voi, vă invităm să uitați de grijile cotidiene și să creați alături de noi o lume de poveste.

Complexul Piatra Șoimului Sinaia

Valorile Piatra Șoimului: armonie cu mediul, promovarea unui mod de viață sănătos, grija pentru satisfacția consumatorului, accent pe intimitatea și relaxarea clienților

Cum a început totul? Cu multă răbdare și pasiune pentru ca visul frumos să devină realitate:  un loc unde ne-am propus să ne aducem copiii și prietenii pentru că relaxarea și liniștea munților sunt esența unei vieți mai bune. Un loc care în timp și-a deschis porțile nu numai pentru familia noastră, ci pentru toți cei care își doresc simplitate, bun simț, curățenie, grijă și liniște.

La doar 120 km față de București și 40 km față de Brașov, Complexul Piatra Șoimului este situat în Cumpătu, cartierul boem al Sinăii de altădată. Aici orașul se învecinează cu libertatea cerului, calmul pădurii și semeția muntelui. Un amestec de vechi și nou, piesa centrală, Vila Luminiș, casa în care George Enescu a compus pentru eternitate, case ale unor arhitecți renumiți ai perioadei interbelice alături de case noi care își trăiesc tinerețea, rezervația de arini și unduirea râului Prahova, un drum liniștit ce urcă sinuos și poartă calea trecătorului spre pădurea de la poalele munților Baiului, priveliștea minunată asupra Bucegilor, toate se regăsesc în Cumpătu. Iar în mijlocul acestora vă primim cu brațele deschise și vă punem la dispoziție facilitățile complexului nostru: Hotelul Piatra Șoimului, Vila Piatra Șoimului, Restaurantul KUIB, terasa, locurile de joacă, sălile de conferință cu destinații multifuncționale și nu în ultimul rând, Parcul.

Atunci când ne-am căutat un prieten de încredere în natură, am promis să o respectăm și să învățăm cât mai multe de la ea. De aceea, în cadrul complexului, se află singurul hotel de pe Valea Prahovei certificat cu eticheta ecologică Floarea Europeană. Zona liniștită în care ne aflăm este potrivită atât pentru petrecerea timpului liber alături de familie, cât și pentru o varietate de acțiuni de business:

  • team building-uri;
  • întâlniri ale comitetului de management;
  • ateliere de lucru.

Indiferent de ceea ce vă doriți, o ieșire cu familia, cu prietenii sau cu colegii de serviciu, contactați-ne aici și vom creiona împreună cea mai bună ofertă pentru nevoile dumneavoastră.

În Complex Piatra Șoimului (hotel, restaurant, terasă și parc) nu sunt acceptate animalele de companie. Vă mulțumim frumos pentru înțelegere și vă așteptăm cu drag.

Contact

Date de contact

Adresă: Str. Gârbovei Nr. 10C, Sinaia, Prahova
Telefon Recepție Piatra Șoimului: +40 244 310 302 / +40 732 127 737
Telefon Restaurant KUIB : +40 0735 189 107
Fax: +40 244 310 301
www.piatrasoimului.ro
office@piatrasoimului.ro

Date juridice

Piatra Șoimului și Kuib reprezintă mărci aparținând S.C. Mondo Tudor Intermed S.R.L.
Cod Unic de Înregistrare: RO11858485
Număr de Înmatriculare: J29/427/2009
Cont Bancar: RO28BRDE300SV19679623000
Banca: BRD Sinaia