Testimoniale

Stem SURE – Banca de celule stem din Danemarca

„Am ajuns sa facem cursuri la Piatra Soimului in urma unei recomandari din partea unor parteneri de business.
Pe de o parte nu imi plac hotelurile mari, impersonale; pe de alta parte la pensiuni este mai greu sa gasesc tot ce am nevoie. Aici chiar nu a fost cazul de asa ceva. Sala de curs este foarte spatioasa si prietenoasa; personalul foarte saritor. Cazarea a fost foarte in regula, am avut liniste – poate prea multa, parca nu dormeam bine fara sa sune o alarma din cand in cand :). Ne-am si plimbat prin jur; cu regretul ca daca stam pana la 18.00 – 19.00 in sala de curs, nu prea ne-a mai ramas timp pentru asta …
Iar mancarea, nu mai vorbesc – peste tot la munte ai mancare buna, dar sa gasesti si altceva in afara de coaste de porc nu este intotdeauna usor. Aici restaurantul este mult peste ce gasesti pe Valea Prahovei – din toate punctele de vedere. Sunt multumit ca am gasit o locatie care nu doar ca imi indeplineste ci imi si anticipeaza cerintele:)”

Costin Trandafirescu – General Manager Stem SURE

JCI București: Teambuilding și Training:

„Complexul Piatra Șoimului a fost o adevărată găselniță. Fiind o organizație de tineri activi, am ales să ne organizăm teambuilding-ul și training-urile interne în afara orașului, la munte. Vila, a fost alegerea perfectă pentru noi, am găsit camerele moderne, plăcute, confortabile. Ne-a surprins sala de conferință veselă, colorată, echipată cu tot ce ne tebuie și chiar extra.
Am petrecut un weekend minunat, la aer liber cu o priveliște uimitoare către Bucegi, care ne-a inspirat pentru multe proiecte frumoase! Cartea de vizită a complexului sunt însă oamenii, care au grijă de tot ce se întâmplă și au venit cu soluții exact în momentele noastre de impas. Vă mulțumim!”

Alina Sclifos – Vice-președinte JCI București 2014

JCI Romania – Conferința Președinților

„Piatra Șoimului a fost locația ideală pentru întâlnirea noastră anuală a președinților locali JCI. Aflat într-o zonă cu un cadru încărcat de energie pozitivă și oferind facilități moderne, complexul ne-a pus la dispoziție tot ce am avut nevoie pentru un eveniment reușit: camere spațioase și de bun gust, o sală de curs potrivită pentru nevoile noastre și un restaurant cu un meniu diversificat și care a satisfăcut preferințele tuturor. Recomand cu încredere Piatra Șoimului ca și locație pentru evenimente corporate sau chiar și pentru o simplă evadare din aglomerația cotidiană”

Stelian Burduhos – Președinte JCI Romania 2014