Media Kit

Media contact: Pentru a solicita informații suplimentare ne puteți scrie la adresa corporate@piatrasoimului.ro

Adresă oficială: Str. Gârbovei Nr. 10C, Sinaia, Prahova

Logouri:

Descriere Piatra Șoimului

25 de cuvinte

Complexul Piatra Șoimului se află în cartierul Cumpătu din Sinaia, un adevărat colț de poveste pentru cei care apreciază calmul naturii și calitatea timpului liber.

60 de cuvinte

Complexul Piatra Șoimului se află în cartierul Cumpătu din Sinaia, colțul de poveste pentru cei care apreciază calmul naturii și calitatea timpului liber. Oferta de cazare este diversificată – Hotelul Piatra Șoimului este singurul hotel etichetat ecologic de pe Valea Prahovei, iar restaurantul KUIB este locul unde gastronomia devine artă.

120 de cuvinte

La doar 120 km față de București si 40 km față de Brașov, Complexul Piatra Șoimului este situat în cartierul boem Cumpătu din Sinaia. Povestea noastră a început cu multă răbdare și pasiune pentru ca visul frumos să devină realitate: un loc care în timpul și-a deschis porțile nu numai pentru familia noastră, ci pentru toți cei care își doresc simplitate, bun simț, curățenie, grijă și liniște – esența unei vieți mai bune. În mijlocul locului unde libertatea cerului, calmul pădurii și semeția muntelui se învecinează, cu brațele deschise vă punem la dispoziție facilitățile complexului nostru: Hotelul Piatra Șoimului, Restaurantul KUIB, terasa, locurile de joacă, sălile de conferință cu destinații multifuncționale și, nu în ultimul rând, Parcul.