Iepurașul de Paști a făcut popas la Kuib

Cartea de biologie ne învață că șoimul și iepurele nu sunt cei mai buni prieteni printre viețuitoare. Experiența însă dovedește contrariul. Mai ales când e vorba de șoimul prietenos care și-a făcut Kuib cu hotel și vilă la Sinaia – și le-a numit Piatra Șoimului – și Iepurașul Pascal, care vrând nevrând trebuie să fie bun prieten cu toată lumea, pentru că, nu-i așa, asta e tradiția la români.

Așa se face că echipa Piatra Șoimului a petrecut zilele acestea alături de oaspeții care i-au trecut pragul și de Iepuraș, sărbătoarea Învierii Domnului.

Și a fost seară și a fost dimineaţă – ziua întâi de sărbătoare. Zi frumoasă cu mult soare. Pe terasa restaurantului Kuib fetiţele și băiețeii oaspeților noştri dragi s-au adunat pentru a se împrieteni mai bine – câțiva dintre ei nu sunt la prima întâlnire de acest gen – îşi însoţesc părinţii în fiecare an la Sinaia pentru a petrece Paştele la Piatra Șoimului.

În pofida atmosferei prietenoase și vesele, câțiva dintre ei au fost vizibil contrariați – probabil din cauza îmbulzelii – iar alții au încercat să-i împace – probabil cu succes.

Kids

Distracția a continuat a doua zi cu o palpitantă vînătoare de ouă viu colorate. A fost vorba de nu mai puţin de 95 de ouă pe care membrii echipei Piatra Șoimului le-au ascuns în parcul din apropierea complexului. Deghizat în maestru de ceremonii, dar cu urechile inevitabil la vedere, Iepurașul de Paște a participat la moment și a solicitat impresii live de la fața locului participanților la concurs. Câștigătorii au primit premii și li s-au luat interviuri, cum se și cuvine de altfel unor atare celebrități.

parc

Pentru adulții osteniți de zarva distracției princhindeilor, echipa Piatra Soimului a pregătit bucate alese dintre care nu au lipsit drobul de miel și ouăle roșii. În combinații mai simple sau mai sofisticate, mîncarea a fost pe gustul tuturor oaspeților, mai ales că a fost urmată de o serie de prăjituri delicioase, printre care și chec-ul Kuib cu ciocolată.