Participăm la campania „Verde Crud”

Verde-Crud-Sinaia-1024x1442-213x300

Vă anunțăm cu mândrie și spirit civic motivant că întreaga echipă a complexului Piatra Șoimului participă astăzi la campania anuală de curățenie a orașului Sinaia – Verde Crud.

Mențiune importantă: Pentru că fiecare dintre membri echipei noastre își face astăzi datoria de onoare de bun sinăian, Restaurantul Kuib va fi închis pe toată durata zilei. Ne redeschidem porțile mâine, 27 martie și vă așteptăm cu drag și emoție să ne treceți din nou pragul.

După cum locuitorii orașului știu deja, campania a ajuns la a XI a ediție și include activități de ecologizare a străzilor și a trotuarelor orașului, dar și de strângere și reciclare selectivă a deșeurilor din unele zone de coastă, de pe văile unor râuri și izvoare. Toate activitățile sunt duse la capăt de echipe de voluntari alcătuite din cetățeni ai orașului și reprezentanți ai firmelor și companiilor din oraș, pe care le salutăm pe această cale.

Echipa noastră va fi în acțiune toată ziua de 26 martie și va colecta deșeurile pentru fi sortate și reciclate de pe terenurile din jurul complexului nostru turistic și din cartierul Cumpătu.

Vă așteptăm cu nerăbdare să ne susțineți – prin acțiune sau moral. Fiecare mână de ajutor și gând bun contează.