Concert Mike Godoroja&Blue Spirits

AfisBlog-208x300 Concertul Mike Godoroja&Blue Spirits a fost amânat. Scrie-ne și spune-ne la ce dată ți-ai dori să îl replanificăm.
Pentru iubitorii blues-ului, numele lui Mike Godoroja sună fără îndoială cunoscut. Un artist matur, desprins de mainstream-ul muzicii actuale, de care nu are nevoie pentru a se afirma sau a-și face auzită muzica.

Numele său are propriile rezonanțe, suficiente pentru a atrage publicul și a-l vrăji, mai ales când acest public este unul sensibil și la contextul cultural ce contribuie la modelarea muzicii unui artist, nu doar la sound-ul instrumentului sau vocea acestuia.

Suntem mândri să vă anunțăm că Mike Godoroja a acceptat invitația noastră de a petrece seara de 25 aprilie alături de noi aici, la complexul Piatra Șoimului din Sinaia, în restaurantul KUIB.

Oaspeții noștri se vor putea bucura, printre alte piese muzicale, și de melodiile inconfundabile incluse pe albumul „Hippie cu Diamante” al artistului – album ce se inspiră din atmosfera hippie a anilor ’60, binecunoscută și apropiată sufletește pentru mulți dintre oaspeții ce aleg Piatra Șoimului.

Vă invităm așadar cu drag sâmbătă, 25 aprilie 2015, la o seară de muzică de calitate, alături de un artist inconfundabil și de muzica sa, a căror prezență ne onorează nu doar „zidurile și acoperișul” ci și mințile și inimile.