Şase simţuri omul are

Evenimentul din această sâmbătă, aşa cum l-am descris în conţinutul postat pe facebook se vrea a fi o incursiune prin cultură, tradiţie, gastronomie şi lifestyle.

Din cele şase simţuri pe care omul le are în dotare, în KUIB la Sinaia, le veţi folosi pe toate.

Pentru “Văz”, Iulian şi Adrian Pochiu alături de Crinu Desa au pregătit filmarea realizată în momentul survolării celor mai înalte culmi ale munţilor Nepalului. Cei trei fac parte din grupul celor unsprezece parapantişti care au zburat desupra înălţimilor din Nepal. Au surprins “Înainte-ul” şi “După-ul” într-o cascadă de emoţii pe care le veţi “Simţi pe propria piele” ca şi cum aţi fi trăit experienţa voi înşivă.

Pentru “Auz”, Răzvan Marc vine cu toate poveştile culese de-a lungul celor trei călătorii solitare sau în grup în Nepal. Răzvan proaspat întors din ultima expediție din Nepal, are tolba plină de trăiri, încercări, situaţii, circumstanţe, tradiţii calde pe care le-a reunit și în cartea sa, “Nepal internet cafe”. “Auzul” va fi ghidul vostru în Nepal.

Pentru “Miros” şi “Gust”, Daal Bhat-ul vă va purta prin jungla nepaleză unde veţi avea nevoie de “Intuiţie” pentru a supravieţui.

Dupa această expunere, parcă suntem ancoraţi doar în cultura nepaleză, pentru a contrabalansa, Ana Munteanu va fi pilonul culturii române.

V-am stârnit curiozitatea? Dacă da, veniţi la “Călător de profesie” cu Razvan Marc, Sâmbătă 05.11.2011 începând cu orele 15.00 la KUIB Restaurant, str. George Enescu, Sinaia.

Speakeri:

Ana Munteanu – Redactor Şef Editura Minerva
Ana Maria Caia – Producător TV
Cezar Dumitru – Blogger de turism
Dragoş Pirnog – Director ExploreTravel
Razvan Marc – autor, blogger, prezentator TV
Iulian Pochiu – tandempilot
Lucian Mândruţă – Creative Marketing Manager la Mediafax Group