Nu sunt o bloggeriţă

Nu sunt o bloggeriţă, nu sunt nici măcar o persoană care să-şi gestioneze contul de facebook sau de Linkedin dar ceea ce s-a întâmplat în „weekendul cu bloggeriţele” a fost fascinant. Habar n-am să navighez printre blogguri şi cu siguranţă nu ştiu mare lucru despre cei care scriu pe blog … dar am lângă mine un om de nădejde care a descoperit această lume şi se simte bine în şi cu ea. Acestui om trebuie să-i mulţumesc pentru că a făcut posibilă, într-o după amiază caldă de început de septembrie, întalnirea mea cu Mazi (Chez Mazilique) şi Ana (Easy Peasy) şi Elena (Le Blog Piquant) şi Anca (Cookie Jar) şi Monica (Foodie Family) … dar şi cu partenerii lor. Mulţumesc Claudia!

O zi obişnuită în KUIB şi totuşi atât de diferită. Acesta este farmecul KUIB, acela că fiecare zi e altfel şi asta pentru că întâlneşti oameni atât de diferiţi şi în acelaşi timp atât de frumoşi. În seara cu pricina m-am bucurat să văd cum colegii mei din KUIB povestesc despre reuşita noastră şi despre cum Piatra Şoimului s-a reinventat în numai două luni şi care sunt proiectele viitoare. M-am bucurat să-mi însoţesc oaspeţii şi să le povestesc la rândul meu câte ceva despre ce şi cum am creat acolo. Asta-mi place, DA, cu siguranţă, să fiu printre oaspeţii mei cât de mult pot, să vorbesc cu ei, să aflu ce le place şi ce nu le place. Dar cel mai mult m-am bucurat că oaspeţii noştri s-au simţit bine. A fost un regal să aud pianina prinzând viaţă sub degetele măiastre ale Monicăi, să-i văd pe toţi strânşi în jurul lui Vali (Cheful nostru) sculptând legume, să văd oaspeţii de la celelalte mese alăturându-ni-se, să văd o surpriză plăcută în ochii celor care ştiu despre ce vorbesc când vine vorba de mâncare şi de bucătării, să mă bucur de jocul de mimă al unor oameni care scriu şi se distrează frumos în acelaşi timp. Nu cred că există un sentiment mai frumos, pentru o gazdă, decât acela că a reuşit să-i facă pe oaspeţii ei să se simtă bine în vizită.

Cum spuneam nu sunt o artistă a scrisului în blogosferă aşa încât o să mă opresc aici dar simt că trebuie să le mulţumesc celor care ne-au fost oaspeţi, care ne-au făcut să ne simţim atât de bine şi care la final, au scris atât de frumos despre noi!

Vă mulţumesc Mazi (Chez Mazilique) şi Ana (Easy Peasy) şi Elena (Le Blog Piquant) şi Anca (Cookie Jar) şi Monica (Foodie Family). Vă mulţumesc pentru cuvintele frumoase şi pentru că aţi simţit că ce-i acolo e mai mult decât un business, e suflet şi pasiune şi … mult drag!

Vă aşteptăm oricând să vă simţiţi bine în Kuib şi … nu uitaţi să veniţi cu mulţi prieteni! 🙂