E frumos când …

…vezi că visurile tale încep să prindă viaţă. Şi spun asta, pentru că atunci când am hotărât să investim în noul concept pentru restaurantul vilei noastre, am visat la momentul în care aici se vor întâmpla concerte şi lansări de carte şi expoziţii.

La trei luni de la (re)deschidere, visurile noastre încep să se realizeze: primul concert de jazz şi prima lansare de carte. Cea din urmă s-a întâmplat sâmbăta trecută. Am avut onoarea de a găzdui lansarea cărţii “NEPAL internet-café” scrisă de Răzvan Marc.

Lume frumoasă, atmosferă caldă şi informală, emoţii, regăsiri, filmuleţ din Nepal, mâncarea tradiţională nepaleză (pregătită de Răzvan cu ajutorul bucătarilor restaurantului Kuib) … pe care am degustat-o cu toţii, participanţi la eveniment sau oaspeţi veniţi să ia masa în restaurant.

O seară specială, o seară liniştită de toamnă târzie … în aceeaşi seara în Kuib, fară nici o legătură cu evenimentul care se petrecuse în urmă cu câteva ore, a poposit să ia masa un oaspete din Nepal … care bineînţeles că a fost servit din partea casei cu specialitatea tradiţională … sincronicitate sau nu?