Revelion 2016 Sinaia sau Momentul minunat al lui „Deci așa facem!”

Dragii Șoimului, e acel moment din an când începe să ne dea târcoale gândul la cum vom petrece noaptea de Anul Nou. Suntem cu toții încă prinși în activitățile de zi cu zi, dar undeva în subconștient ne foim – pe jumătate nerăbdători, pe jumătate preocupați – în căutarea unui gând bun care odată avut, ne va produce un oftat de ușurare însoțit de un „deci așa facem” relaxat.

Și cum zilele trec repede și numai mâine nu e mijloc de decembrie – adică târziu pentru aproape orice treabă așezată – noi, echipa Piatra Șoimului, ne-am hotărât să vă povestim din timp despre oferta pe care v-am pregătit-o pentru sfârșitul anului.


Atât Hotelul cât și Vila Piatra Șoimului, ca să nu mai vorbim de Restaurantul KUIB, vă vor primi cu drag. Aveți la dispoziție pachete de cazare de patru nopți cu mic dejun inclus pentru fiecare dimineață.

Noaptea dintre ani o puteți petrece la masa festivă ce face de asemenea parte din pachet, alături de prieteni cu care să ciocniți un pahar cu una (sau mai multe) din băuturile pe care le vom servi la open bar.

Seara și noaptea vor include muzică de calitate mixată de un DJ al cărui nume îl ținem încă secret, precum și un program artistic al cărui punct culminant îl vor reprezenta focurile de artificii.

Pentru ziua de 1 ianuarie am pregătit un brunch iar spre seară vă invităm la cină și la dans.

Și pentru că știm că aveți prieteni dragi pe care doriți să-i aveți aproape, pachetul de cazare în cadrul Hotelului permite unei a treia persoane adulte să se cazeze împreună cu voi la doar jumătate din prețul ofertei.

Oaspeții noștri ce revin în fiecare an sunt obișnuiți deja cu faptul că piticii sunt bineveniți la Piatra Șoimului. Atât de mult ne place joaca și râsetul lor, încât cei cu vârste de până la șapte ani vă pot însoți în mod gratuit pe toată perioada celor patru zile.

Sună tentant, nu este așa? Speră Șoimul că momentul minunat al lui „deci așa facem” tocmai s-a produs.

Pentru detalii și rezervări puteți consulta oferta direct pe site-ul nostru.