Piatra Șoimului – Destinație de Week-end la Munte

Vara este out – oficial și calendaristic. În mijlocul schimbărilor ce se pregătesc – vântul parcă și-a schimbat adierea în tărie iar razele de soare pică acum la o înclinație rece – Piatra Șoimului rămâne o sursă de tihnă și stabilitate, un loc sigur, asezat, unde viața curge cu dichis și unde bine bine, va fi venind ea și iarna, dar nu fără a trece mai întâi domol prin toamnă, și, mai ales, nu fără a da întâi binețe Șoimului.

Pe această insulă de tihnă și bine vă așteptăm în fiecare week-end de toamnă, pentru câteva zile. Vă puteți stabili la noi cartierul general de unde să explorați tot ceea ce au mai frumos de oferit Sinaia și Valea Prahovei, sau dimpotrivă, vă puteți hotărî ca preț de câteva zile să uitați de orice aduce a zgomot de oraș și să vă bucurați de confortul și intimitatea camerelor sau de liniștea și tihna parcului Piatra Șoimului.

 

Aici, Șoimul e stăpân, nu muntele, nici iarna, iar Șoimul e meșter al trecerii și al tranzițiilor, al culorilor ce se amestecă și se completează, al aromelor culinare strecurate, atenuate și întretăiate astfel încât să te ia parcă de guler și să nu te lase până nu guști, nu bei sau nu dormi, cât să-ți încarci bateriile și s-o iei de la capăt cu săptămâna ce urmează, dar și să mai vrei să te-ntorci.

Ofertele noastre speciale cu patru nopți de cazare dintre care una gratis, sau oferta de week-end romantic, sunt valabile în perioada 1 Octombrie – 31 Decembrie și pot fi consultate pe site-ul nostru, AICI. Pe lângă confortul camerelor, în momentul rezervării ne puteți indica dacă, în cazul unui week-end romantic, de exemplu, doriți să găsiți în cameră o sticlă de vin alb, roșu sau roze, sau un buchet de trandafiri, o cutie de bomboane, o sticlă de șampanie sau chiar petale de trandafiri. Puteți alege aceste extra-opțiuni atunci când folosiți formularul nostru de rezervare online, disponibil pe aproape fiecare pagină a site-ului nostru.

Elementul supriză care va garanta succesul unui week-end romantic la munte este însă focul din șemineu, făcut cu lemne adevărate, nu cu gaz, și care poate fi aprins în toate studiourile și apartamentele Vilei Piatra Șoimului. Aveți imagini din camere AICI.

 

Pe lângă grija pentru acoperișul trupului, Șoimul poartă oaspeților săi și grija pentru hrană. De aceea are Restaurantul KUIB, unde bucătarul Valentin, deja faimos pe blog-ul nostru, prepară unele dintre cele mai gustoase feluri de mâncare din zonă, inspirate din stiluri de viață tradiționale sau moderne sau din diferite zone geografice. Farfuriile superbe din Kuib se adresează de exemplu atât iubitorilor de mâncare tradițională românească cât și oaspeților pofticioși la specialități raw-vagane sau la delicatețuri de pe alte continente.

 

Și nu uitați, dragii noștri, că în fiecare week-end, pe tăblița din Kuib poate fi descoperit un meniu surpriză, pe care Valentin îl pregătește cu mâinile lui – cu Șoimul pe umăr, șoptindu-i la ureche ingrediente secrete pentru mâncăruri și deserturi minunate, ce te iau parcă de guler și nu te lasă până nu guști, și guști iar, și guști din nou, cu pofta omului obișnuit cu lucruri fine, care se bucură încă la bun, la frumos și la aromat. Meniul din Kuib poate fi găsit AICI.

Cam așa vă așteptăm în week-end în această toamnă, dragii noștri – cu oferte avantajoase, foc în șemineu, vin bun și multă, multă dragoste. Iar dacă rămâne loc și de mâncare, cu atât mai bine 🙂