Piatra Șoimului – Destinație de Munte pentru Turismul de Afaceri

 

De-a lungul timpului și pe baza feed-back-ului permanent primit de la clienți, echipa Piatra Șoimului și-a adaptat și dezvoltat serviciile astfel încât să poată veni și în întâmpinarea necesităților mediului de business.

Am fost aleși ca parteneri în organizarea de evenimente unde oaspeții noștri „cu personalitate juridică” și-au consolidat echipele, au livrat training-uri, au sărbătorit planuri de afaceri încheiate cu succes sau au construit altele noi, prin întâlniri de management sau învățarea de strategii pentru a face altfel activități deja familiare.

Atmosfera liniștită, la ceva distanță de zgomotul orașului, facilitează pentru echipele care ne aleg strângerea legăturilor dintre colegi, construirea de relații noi și socializarea într-un cadru unde comunicare se face relaxat, în contexte diferite de cele întâlnite în timpul programului de lucru.

Pe lângă facilitățile de cazare și catering oferite prin intermediul hotelului, al vilei și al restaurantului Kuib, Complexul Piatra Șoimului oferă și acces la două săli de conferință cu capacități de 40 și respectiv 30 de locuri, fiecare dotată cu video-proiector, flipchart, ecran de proiecție, televizoare LCD și internet wireless. Acestea pot fi organizate în diferite set-up-uri pentru a ușura comunicarea, a livra eficient informații sau a facilita dezbaterea.

 

Ceea ce ne diferențiază însă de restul companiilor care oferă cazare și masă în locații minunate de pe Valea Prahovei este capacitatea de a propune activități ce sprijină atingerea obiectivelor evenimentului.

Astfel, putem propune organizarea de activități indoor – de exemplu ateliere tematice pentru facilitarea muncii în echipă – sau outdoor – acțiuni ce facilitează dezvoltarea spiritului competitiv.

Pentru acestea din urmă punem la dispoziția clienților parcul Piatra Șoimului, care are o suprafață de aproximativ 1.000 de metri pătrați și este dotat cu o masă rotundă de lemn în jurul căreia echipele se pot reuni pentru discuții, cafea sau distracție, șezând pe butuci din lemn.

Pe parcursul evenimentelor, Șoimul este alături de organizatori în calitate de partener de încredere și consultant cu experiență, prin intermediul reprezentanților săi la fața locului și a echipei dedicate din Kuib, vilă sau hotel – capabilă să răspundă provocărilor individuale pe care fiecare eveniment le prezintă.

Vă așteptăm!