Petreceți trei nopți de poveste de Crăciun la Piatra Șoimului!

Cu doar un pic peste două luni rămase până la finalul anului, Șoimul e convins că unii dintre voi se cuibăresc deja în gând între pături pufoase și degustă pe îndelete cești aromate de ciocolată caldă. Eventual lângă un brad înalt și bogat, sub care se află o sumedenie de cadouri.

Cam aceeași senzație de plăcere și bine ne-a mărturisit Șoimul că o are și el când se gândește la oferta de Crăciun pe care a pregătit-o cu drag atât pentru oaspeții care revin în fiecare an și sunt de-acum obișnuiți ai casei cât și pentru cei noi, care abia anul acesta vor descoperi deliciile și răsfățul câtorva zile și nopți la rând petrecute la Vila sau Hotelul Piatra Șoimului.

 

La vilă vă oferim posibilitatea de a alege între spații de cazare de tip Studio – unde puteți beneficia de confort și intimitate timp de câteva zile într-o atmosferă de poveste – până la apartamente cu două, trei sau patru dormitoare, unde grupuri de prieteni sau familii extinse pot petrece împreună cele câteva zile dedicate sărbătorii Nașterii Domnului.

De asemenea, hotelul Piatra Șoimului vă stă la dispoziție cu camere duble în versiune standard sau de lux, precum și cu apartamente elegante și confortabile unde să vă puteți bucura în voie de faimoasa ospitalitate a Șoimului.

Indiferent dacă veți fi cazat la vila sau la hotel, vă veți putea delecta pe tot parcursul mini vacanței de micul dejun copios și de mâncărurile fine din bucătăria Kuib-ului.

Seara de Ajun însă va fi cu totul specială, deoarece face parte din oferta noastră și va include câteva surprize. Astfel, Moș Crăciun va poposi fără îndoială la Piatra Șoimului cu daruri pentru copii. Dar nu înainte ca oaspeții noștri să primească vizita colindătorilor. Iar masa de Crăciun de pe data de 25 este de asemenea inclusă în ofertă. În plus, copiii cu vârsta sub șapte ani vor beneficia de gratuitate la cazare.

Vă invităm să consultați oferta în detaliu la acest link și să profitați de ocazie pentru a face cât mai repede o rezervare fermă. Crăciunul de la Piatra Șoimului se anunță a fi cu adevărat unul de poveste.