Mai prompți, mai eficienți, mai rapizi…Pentru voi!

Ați petrecut clipe frumoase de-a lungul timpului în Kuib și ați strâns amintiri de neuitat, care să vă mângâie sufletele ani buni de acum încolo. Ne-ați lăudat și ne-ați făcut adesea să roșim la auzul cuvintelor frumoase pe care le-ați rostit la adresa noastră ori de câte ori ne-am ridicat la înălțimea așteptărilor voastre. Ne-ați răsfățat de asemenea cu laude la superlativ ori de câte ori v-am depășit așteptările. Dar ne-ați și tras de urechi ori de câte ori am călcat pe bec și ne-ați sancționat cu precizie de fiecare dată când am avut scăpări în promptitudinea noastră devenită de-a dreptul legendară 🙂 Cele mai multe urecheli le-am căpătat din partea voastră în perioada verii, când terasa noastră v-a atras atât pe voi cât și alte valuri de turiști, dovedindu-se de-a dreptul neîncăpătoare. Atunci s-a întâmplat ca unii dintre voi să fie dezamăgiți de viteza colegilor noștri ospătari care, deși au făcut sprinturi peste sprinturi putând concura cu succes la următoarea ediție de 100 de metri garduri, nu au reușit să vă servească pe toți în același timp scurt cu care vă obișnuiserăm.

Ne-am făcut cu toții mea culpa în ceasurile târzii din noapte în care trăgeam concluziile după fiecare zi plină și încercam să găsim soluții pentru a ne autodepăși și pentru a fi mai prompți, mai eficienți, mai rapizi. Și tot gândindu-ne, am găsit soluția perfectă: un nou sistem de preluare a comenzilor, mai bun, mai avansat, mai performant. Zis și făcut! Pentru că ne aflăm în era tehnologiei, implementarea n-a durat mult, deși nu a fost total lipsită de peripeții. Dar toamna ne-a găsit cu softul achiziționat, implementat și testat la milimetru, pentru a ne asigura că niciun bug nu va deturna comenzile dragilor noștri meseni

 

Cum funcționează? Rapid 🙂 Voi vă alegeți preparatele preferate din meniul nostru și i le comunicați ospătarului responsabil de masa voastră. Prin intermediul aplicației speciale instalate pe telefonul său, acesta transmite comanda automat și în timp real direct către bucătăria Kuib-ului, către bar, dar și în softul responsabil de emiterea bonului fiscal. În acest mod, bucatele încep să fie preparate cât timp ospătarul este încă la masa voastră. Economisim astfel timpul vostru, dar și energia și efortul ospătarilor care nu mai sunt nevoiți să alerge între comenzi putându-și concentra atenția pentru ca voi să aveți o ședere cât mai plăcută în Kuib-ul vostru drag.

Vă așteptăm cu drag să ne treceți pragul și să ne spuneți dacă acum mai găsiți motive de urecheală 🙂 Vă invităm să fiți la fel de analitici cum ne-ați obișnuit și până acum fiindcă fiecare dintre criticile voastre întemeiate sunt cât se poate de constructive și de apreciate aici în Kuib. Apreciem că vă faceți timp să ne scrieți și vă mulțumim pentru că ne dați șansa zi de zi de a excela în servicii de calitate, pe gusturile voastre!