Anul 2016 a sosit în ritmuri festive la Piatra Șoimului

Dragii noștri,

Așa cum v-am promis în articolul în care vă povesteam cum am petrecut un Crăciun plin de magie în Kuib (dacă nu l-ați citit, îl găsiți AICI), am documentat atent pentru voi fiecare pas din surprizele ce au însoțit petrecerea de Revelion din Kuib-ul nostru drag.

Dar să-ncepem cu începutul. Nici bine nu s-a așezat focul în șeminee după plecarea oaspeților noștri care au ales să petreacă sărbătoarea Crăciunului alături de noi, că au și început să apară, cu mic, cu mare, care de care mai încărcați cu bagaje, musafirii noștri dragi așteptați la petrecerea de Revelion. Miercuri spre seară sosiseră aproape toți și s-au strâns în grupuri în căldura Kuib-ului pentru o delicioasă cină a-la-carte. Unii dintre ei s-au retras la somn devreme, ca să fie odihniți bine pentru super petrecerea din seara de Revelion. Câțiva dintre ei au sărit chiar și peste micul dejun din dimineața zilei de 31 decembrie, revenind în căldura Kuib-ului abia la ceasurile amiezii 🙂

Nu știm cu ce activități și-au ocupat invitații noștri dragi ultima zi din anul ce tocmai a trecut, dar ceea ce știm sigur este că în jurul orelor 19:00 trecute fix, și-au făcut apariția în ținute festive și s-au așezat la mesele frumos decorate ce îi așteptau gata pregătite.

N-a trecut mult timp și distracția era deja în toi, dar mai bine lăsăm pozele să vorbească pentru noi 🙂

 

Și-am avut de toate la magnifica petrecere: preparate delicioase din belșug, open-bar, program artistic, tombolă, DJ, artificii, colinde și tradiții românești, voie bună și invitați veseli și dornici de distracție. Și s-a cântat, și s-a dansat și s-a petrecut cu energie și voioșie până când lumina palidă a dimineții i-a trimis pe ultimii bravi petrecăreți la somnul de frumusețe 🙂

 

Dar să nu credeți că somnul a încheiat petrecerea. În niciun caz, doar a întrerupt-o pentru câteva ore bune. Pentru că în jurul prânzului dragii noștri oaspeți s-au bucurat de un brunch în toată regula pregătit în Kuibul din care echipa noastră de vajnici ospătari ștersese orice urmă a zbenguielor din seara precedentă 🙂 Și pentru că atâta distracție și atâtea preparate delicioase cereau un pic de activitate, invitații noștri au ieșit la o plimbare prin împrejurimi și și-au încercat puterile greu puse la încercare de cu seară și cu aparatele de fitness din parc.

Și-a venit din nou seara, parcă prea repede…noroc că nu era orice seară, ci una cu adevărat specială, seara disco. Așa că petrecerea a reînceput în Kuib-ul plin de viață! Noroc că pe invitații noștri îi mai așteptau încă 2 zile de relaxare, că altfel nu știm pe unde ar fi scos cămașa dacă ar fi trebuit să se întoarcă la agitația de zi cu zi chiar de a doua zi:)

Deși prima săptămână de muncă după mini-vacanța prilejuită de sărbătorile de iarnă a început în mod oficial, noi încă ne delectăm cu amintirile încă proaspete ale petrecerii de Revelion. Am avut parte de o petrecere memorabilă alături de distinșii noștri invitați și abia așteptăm să repetăm experiența și anul viitor!