Restaurant Kuib, premiat și în 2016 cu Certificatul de Excelență Trip Advisor

 

Serviciile excelente ale Restaurantului Kuib aduc și în acest an Certificatul de Excelență Trip Advisor în Sinaia! Pentru al patrulea an consecutiv, Kuib câștigă faimosul certificat prin reviewurile pozitive lăsate de oaspeții noștri care ne calcă pragul zi de zi.

Acest certificat nu este unul obținut ușor. Impresiile clienților trebuie să fie Foarte Bune sau Excelente (un rating de 4 din 5), să primească un număr minim de opinii (numărul exact face parte dintr-un algoritm secret al Trip Advisor) și să fie pe Trip Advisor de cel puțin un an de zile.

Certificatul de Excelență Trip Advisor este acordat doar localurilor care obțin constant reviewuri excelente și celebrează excelența în ospitalitate, și doar știți cât de ospitalieri suntem. Mai mult, numai câteva localuri pe țară au parte de această onoare, însemnând că doar 10% din localurile listate pe Trip Advisor primesc acest premiu prestigios!

Pe această cale, vrem să le mulțumim clienților care au făcut acest lucru posibil. Zâmbetele cu care ne luăm rămas bun la finalul mesei ne fac să credem cu tărie că ne vom revedea și a doua, a treia sau a patra oară, iar asta se întâmplă des. Cu patru certificate câștigate consecutiv, Kuib demonstrează că ospitalitatea și serviciile excelente pot fi duse la rang de artă, iar oaspeții noștri nu fac decât să ne onoreze și să ne motiveze să îmbunătățim perfectul.