O vară spectaculoasă în Sinaia

Se știe că Sinaia este gazda multor evenimente frumoase pe tot parcursul anului. Fie că vorbim despre tururi de ciclism, raliuri, comemorări sau aniversări, orașul nostru se mândrește cu fiecare eveniment în parte. Astfel, vara aceasta se anunță a fi una destul de aglomerată, deja cu 3 evenimente în viitorul imediat apropiat.

25 Iunie – Concursul de Eleganță Automobilistică

 

Desfășurat sub Înaltul Patronaj al Casei Regale a României, concursul reunește zeci și zeci de mașini de epocă, una mai frumoasă ca cealaltă. Bijuteriile șoselelor se vor întrece într-o paradă superbă pe 25 iunie și suntem siguri că va fi foarte greu să decizi un câștigător, întrucât în anii ’50 – ’60 automobilele erau adevărate opere de artă, rezistând testul timpului până în zilele noastre.

4 – 9 Iulie – Festivalul de Chitară Clasică

 

Vă așteptăm în Sinaia între 4 și 9 iulie pentru a lua parte la Festivalul de Chitară Clasică. Acesta va fi găzduit în Sala de Concerte a Cazino Sinaia și este unul de o mare importanță pentru viața culturală din țara noastră. Publicul va fi răsfățat cu acorduri minunate și va pleca acasă cu gânduri frumoase, suntem siguri!

22 – 24 Iulie – Trofeul Sinaia

 

Poate cel mai emblematic eveniment găzduit de orașul nostru, Trofeul Sinaia va avea loc în acest an între 22 și 24 iulie. Este o priveliște grozavă: mașini cu mulți cai putere, piloți experimentați care să-i stăpânească, urale și un fericit câștigător. Raliul este deja unul cu tradiție în orașul nostru și îi urăm și noi la mulți ani înainte!

Să nu uităm că acesta este doar începutul unei veri plină de spectacol în Sinaia. Vă recomandăm să vă rezervați sejurul din timp la Piatra Șoimului, este o perioadă aglomerată și n-am vrea să rămâneți fără opțiuni. Puteți vedea camerele noastre și să faceți o rezervare aici. Vă așteptăm și pe voi pentru a împărți amintiri frumoase împreună!