Restaurant Kuib, locația perfectă pentru evenimente cu suflet

 

Știm că vrei ca în ziua cea mare să decurgă totul perfect. Tocmai de aceea, Restaurant Kuib și-a construit un renume de-a lungul timpului prin seriozitatea cu care tratăm evenimentele importante ca nunțile sau botezurile. Acestea sunt cele mai frumoase zile din viețile oaspeților noștri și tocmai asta ne impulsionează să dăm tot ce e mai bun pentru ca toți cei prezenți să plece de la noi cu zâmbetul pe buze.

 

Dacă vrei ca nunta ta să fie una de vis, te asigurăm că la Kuib ai cele mai mari șanse. Vegheat de crestele munților Bucegi, restaurantul este mai mult decât încăpător. Iar dacă vremea ține cu tine, de ce să nu organizezi petrecerea în aer liber? Avem la dispoziție aproape 1000 mp, gata să fie pregătiți pentru o nuntă de poveste. S-a dus vorba că bucătarii noștri lucrează de minune cu mirii și cei implicați pentru ca meniul să fie unul delicios, iar cei mai mulți s-au convins că rezultatul a fost unul de excepție. Că veni vorba de meniu, nu uita că Restaurant Kuib are unul special creat pentru cei mici. Nicio nuntă n-ar fi nuntă fără copiii care zburdă printre mese, așa că atunci când vor lua o pauză, bucatele special preparate pentru ei vor aștepta pe masă, gata să fie înfulecate.

 

Nici la botezuri nu ne-ntrece nimeni! Meniurile sunt unele variate, iar noi ne asigurăm de fiecare dată că cerințele oaspeților sunt îndeplinite. Tocmai pentru că vrem ca cei prezenți la fericitul eveniment să se simtă ca în Rai, am dus candy bar-ul la rang de artă, iar un “mmmmm” prelung după degustarea unui preparat este confirmarea faptului că încă un oaspete este mulțumit de ceea ce a gustat.

 

Așa că dacă nunta sau botezul tău sunt gata de planificat și locația va fi un punct intens dezbătut, nu uita că poveștile frumoase sunt mereu scrise la Restaurant Kuib!