Bate din nou vantul schimbarii. Echipa Kuibului a lucrat cu patos si elan tovarasesc la o noua mica revolutie culinara…V-am iscodit ce va mai place, ne-am sfatuit si in final ne-am hotarat. Avem un meniu nou, in care am pastrat totusi “vedetele“ sezonului trecut. Am dat frau liber fanteziei si acum va putem oferi placere pura in fiecare farfurie si la fiecare masa.
De pe linia de productie au iesit mai intai gustari noi, mai fine si mai delicate. Crocant de bune si indestulatoare!
Fanii legumelor sa fie pe faza: avem o interesanta combinatie de ciuperci cu un zgomotos alai de legume, o aroma usor picanta data de condimentele orientale, desavarsita in final de un firicel cremos de smantana.
Gratarul incins frige si acum bunataturi pe banda rulanta. Ceva berbecut, un pieptisor fraged de pui, eventual cateva bucatele de muschiulet de porc cu brau de costita afumata.
Semaforul arata verde pentru… mazare! Framantam imediat un piure de mazare cu dovlecel si-l captusim mintenas langa un fileut de pastrav pregatit gospodareste la cuptor.
Din ciclul “bucatarul si povestile lui“ va oferim cu drag cateva piese de rezistenta, grupate in noua colectie de toamna – iarna sugestiv intitulata “Hai–Hui prin lume“.
Am pus si muraturi, dragele de ele, am incins zacusca dulce-acrisoara cu rosii coapte si vinete zemoase, am aranjat soldateste in camara borcane pline cu dulceturi si gemuri numai bune de asezonat papanasii si clatitele… Insa orice s-ar spune este clar ca in fata deserturilor din carticica orice rezistenta este inutila; sunt mult prea rafinate, sunt mult prea… ca la KUIB! Proaspete sau coapte, fructele sunt acum vedetele sezonului.
Ne plac multe mancaruri bune la KUIB. Unele dintre ele ne plac atat de mult incat le tinem deoparte pentru zilele frumoase! Si, ah!, era sa uitam: coace Miki o paine cu ceapa de miroase in tot orasul!
Povestea continua. Va dorim din sufletele noastre sa faceti aici la KUIB cat mai multe popasuri dulci si s-aveti parte de cat mai multe placeri culinare!
Le Chef si echipa Kuibului