Petrece Sărbătorile Pascale la Piatra Șoimului!

Paștele reprezintă una dintre cele mai mari sărbători religioase de peste an. Dincolo de ciocnitul ouălor, de cozonacul proaspăt și de pasca rumenă și gustoasă, este vorba până la urmă de prețuirea momentelor petrecute cu cei dragi și de purificarea sufletului fiecăruia dintre noi.
Mai presus de toate, Paștele se rezumă la liniște sufletească. Este o perioadă cu adevărat specială, în care sărbătorim Învierea Domnului și facem promisiuni atât nouă, cât și celor dragi. Tocmai de aceea, noi credem că pe lângă liniștea sufletească, ai nevoie și de liniște în sensul adevărat al cuvântului. O locație în care Paștele să fie sărbătorit alături de cei dragi, unde momentele frumoase sunt trăite la maximum.

Complexul Piatra Șoimului vă pune la dispoziție camere și apartamente în regim de 3 sau 4 stele, în perioada 14.04 – 17.04. Fie că dorești să petreci sărbătorile alături de persoana iubită sau de un grup simpatic de prieteni, îți punem la dispoziție toate variantele potrivite. Pachetul nostru include cele 3 nopți de cazare, micul dejun, un concurs de vopsit ouă pentru părinți și copii (urmat de tombola specială a Iepurașului), iar în Sâmbăta Mare oferim oaspeților noștri un bufet tradițional, plin cu bucate delicioase. În noaptea Învierii, avem tratație în cameră pentru oaspeți, iar în ziua de Paște avem un dejun cu ouă vopsite, drob, cozonac, pască și toate bucatele specifice acestei sărbători. Tot duminică avem și o cină specială, unde sigur ne vom simți bine.
Ar fi bine să te grăbești, întrucât cele mai multe locuri au fost rezervate. Consultă-te cu persoana iubită sau chiar cu toată gașca și stabiliți toți pașii și rezervați sejurul aici – vă așteptăm cu o experiență de neuitat!