Piatra Șoimului se pregătește de un Crăciun magic!

 

Sezonul rece din stațiunea Sinaia se apropie cu pași repezi, iar an de an turiștii care vizitează această locație minunată sunt încântați de frumusețea și energia acestei zone. Fie că vizitezi pentru prima oară Sinaia sau deja ai devenit un veteran al acestui oraș, vei fi de acord cu noi când spunem că iarna este acel factor care preschimbă orașul nostru dintr-unul frumos într-un tărâm de basm, plin de magie și mister.

Și în acest an, Hotel Piatra Șoimului își deschide larg porțile oaspeților ce caută liniște și pace în timpul Sărbătorilor Sfinte de Crăciun. Pachetul nostru include 4 nopți de cazare cu mic dejun, tratație la focul de tabără din seara de Ajun, program de colinde, cine în KUIB Restaurant pe 23 și 24 decembrie și un dejun festiv cu meniu tradițional în ziua de Crăciun.

Ca în fiecare an, Piatra Șoimului este o destinație extrem de populară, așa că momentan mai avem doar 2 camere duble disponibile! Poți da click aici pentru a consulta oferta noastră, dar nu sta prea mult pe gânduri!