KUIB Restaurant câștigă și în 2017 Certificatul de Excelență Trip Advisor

 

Pentru al patrulea an consecutiv, KUIB Restaurant este premiat cu Certificate of Excellence din partea Trip Advisor. Este unul dintre cele mai prestigioase titluri acordate unui restaurant, acest certificat reflectând grija, atenția și mai ales munca asiduă de zi cu zi. Pentru ca un restaurant să primească Trip Advisor Certificate of Excellence, recenziile acestuia trebuie să fie Foarte bune sau Excelente și să aibă o „vechime” de cel puțin un an pe site – restul algoritmului nu este dezvăluit de către Trip Advisor.

Totul a fost posibil cu ajutorul vostru, clienții KUIB Restaurant – cei care ne fac zilele mai frumoase prin recenzii minunate și cu sfaturi și recomandări care ne ajută să ne perfecționăm. Datorită vouă am primit acest certificat, așa că mulțumirile noastre merg la voi. Nimic nu se compară cu două-trei cuvinte din partea clienților noștri, care ne mulțumesc pentru o masă gustoasă și care promit că vor reveni curând pentru a gusta și alte preparate.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată de-a lungul anilor și vă promitem că vom munci din greu pentru a nu vă dezamăgi. Vă așteptăm în continuare în KUIB Restaurant și vă promitem că experiența culinară de la noi va fi la fel de surprinzătoare de fiecare dată – țintim și pentru certificatul de anul viitor împreună? 🙂