Cum a fost Crăciunul la Piatra Șoimului

 

Sărbătorile au trecut, dar atmosfera de poveste încă ne înconjoară la Piatra Șoimului. Am petrecut alături de oaspeții noștri momente speciale, de care doar în Sinaia poți avea parte! Crăciunul a fost unul magic, petrecut cu un foc de tabără minunat și puțină tărie pentru a ne încălzi 🙂

Mai mult, colegii din Kuib s-au întrecut pe ei înșiși – au pregătit pentru oaspeții noștri bucate gustoase așa cum numai ei știu să gătească. Aperitivele, fripturile, cârnații și sarmalele au fost din belșug, iar dulciurile nu au lipsit nici ele! Ruladele, brioșele, turta dulce și populara „buturugă” i-au îndulcit pe cei care au ales Piatra Șoimului ca destinație de vacanță, iar copiii au fost poate cei mai încântați!

 

 

 

Sărbătorile de iarnă pot fi unele pline de magie dacă sunt urmate câteva reguli simple: dăruiește celorlalți tot ce ai mai bun de oferit, privește Crăciunul drept încă o ocazie de a fi mai bun cu cei de lângă tine și nu te da în lături de la a încerca lucruri noi.

Privim anul 2017 cu multă încredere și sperăm că ne veți face o vizită atunci când prindeți niște timp liber, pentru că Sinaia rămâne în continuare unul dintre cele mai frumoase locuri din România.