4 Oferte speciale pentru 4 Ocazii speciale

Anul 2016 se apropie de linia de finish, iar la Piatra Șoimului ne pregătim cum se cuvine. Avem disponibile 4 oferte de neratat, fiecare gândită astfel încât sejurul tău să fie unul de zile mari. Fie că vii la noi împreună cu persoana iubită sau ai de gând să aduci toată gașca, suntem siguri că vei găsi o ofertă care să se plieze pe preferințele tale.

 

Oferta de Toamnă

Oferta de Toamnă este disponibilă atât pentru Hotel, cât și pentru Vilă. Pentru Hotel avem pregătite o cameră dublă standard, camera dublă de lux sau apartamentul. Sejurul poate fi petrecut în 2, iar pachetul conține 4 nopți de cazare, bon valoric de 300 lei/sejur/cameră/apartament. Mai mult, copiii până la 12 ani pot fi cazați gratuit în cameră cu părinții.

Pentru Vilă sunt disponibile atât studio-ul, cât și 3 apartamente (cu 2, 3 sau 4 dormitoare + living). Numărul maxim de persoane care se pot caza este de 8 în cel mai spațios apartament și, la fel ca în hotel, copiii pot sta gratuit în cameră cu părinții. Află mai multe despre Oferta de Toamnă aici.

 

Oferta de 1 Decembrie

Ziua Națională a României poate fi serbată cu fast la Piatra Șoimului! Te așteptăm să spui La mulți Ani României cazându-te în Hotel sau Vilă, unde te poți bucura de 3 nopți de cazare cu mic dejun inclus, cina din seara de 1 Decembrie (cu bufet tradițional românesc, băuturi incluse și foc de tabără) și un voucher de 10% în Restaurant Kuib! Mai mult, pe 1 Decembrie Trenul Regal va poposi în Gara Sinaia pentru a marca acest moment special. Poți găsi mai multe detalii aici.

 

Oferta de Crăciun

Crăciunul este sărbătoarea noastră preferată. Ce poate fi mai frumos ca o cană cu vin fiert, bradul împodobit și colindele copiilor? Te poți bucura de toate la Piatra Șoimului cu oferta noastră specială, care cuprinde un sejur de 3 nopți, cina din Ajunul Crăciunului, tratație la focul de tabără din aceeași seară, dejun festiv cu meniu tradițional în ziua de Crăciun și program de colinde. Atât Hotelul cât și Vila sunt disponibile pentru această ofertă, cu camere și apartamente care pot găzdui de la 2 la 8 persoane. Oferta completă este disponibilă aici.

 

Oferta de Revelion

Noaptea dintre ani va fi serbată în mod fantastic la Piatra Șoimului, unde petrecerea va ține până în zori. Locurile de cazare din Hotel și Vilă sunt disponibile pentru grupuri între 2 – 8 persoane și conțin următoarele: mic dejun, meniu festiv cu băuturi în noaptea de Revelion (open bar), petrecere cu program artistic special, brunch în prima zi din an și o cină festivă pe 1 ianuarie. Sejurul include 4 nopți de cazare, iar pentru mai multe detalii poți da click cu încredere aici.

Finalul de an ne prinde foarte aglomerați la Piatra Șoimului, iar cele mai bune oferte sunt încă o dovadă că cele mai frumoase vacanțe sunt petrecute doar la noi, în inima Bucegilor.