Un parc mare cât o vacanță!

Parcul Complexului Piatra Șoimului

Când eram școlari, ne gândeam cu emoție și entuziasm la vacanțele de vară sau de iarnă, atunci când plecam la bunici sau când aveam timp să ne jucâm cât vrem. La Complexul Piatra Șoimului, ne amintim cu drag de acele momente și încercăm să le recreăm, atât pentru noi, cât și pentru copii.

Astfel a luat naștere parcul verde de lângă Restaurantul KUIB. Se întinde pe o suprafață de aproximativ 1000 mp și, atunci când faceți o pauză de joacă, vă oferă o panoramă splendidă: masivul Bucegi, de la cota 1400 până dincolo de Crucea de pe Caraiman.

Pentru că o vacanță de neuitat este condimentată cu o serie de activități, vă întâmpinăm cu zonele special amenajate pentru a vă menține în formă și a a vă juca cu cei mici.

  • Colțul Micilor Șoimi / Tărâmul Piciului (Vesel): locul special de joacă în aer liber, precum și o salteluță, alcătuiesc cadrul perfect pentru amintirile din vacanță ale copiilor dumneavoastră;
  • Colțul Marilor Șoimi / Tărâmul Uriașului (Bucuros): patru aparate de fitness în aer liber vă așteaptăsă vă luați doza zilnică de mișcare, privind semețul masiv Bucegi;
  • Colțul Șoimilor / Tărâmul Minunat (Veseliei) : o scenă cu diverse posibilități de utilizare, de la concerte și alte reprezentații, până la exerciții de gimnastică.

Grijă pentru Natură

Pentru că ne preocupă mereu grija față de mediu, în parc au fost plantați arbori și arbuști, iar zonele sunt delimitate cu elemente naturale precum lemnul, piatra și nisipul.

Parcul este deschis doar oaspeților Complexului Piatra Șoimului, de aceea vă invităm să înnoptați sau să luați masa la noi, fără agitația și aglomerația specifică orașelor.

În Complex Piatra Șoimului (hotel, vilă, restaurant, terasă și parc) nu sunt acceptate animalele de companie. Vă mulțumim frumos pentru înțelegere și vă așteptăm cu drag.

Contact

Date de contact

Adresă: Str. Gârbovei Nr. 10C, Sinaia, Prahova
Telefon Recepție Piatra Șoimului: +40 244 310 302 / +40 732 127 737
Telefon Restaurant KUIB : +40 0735 189 107
Fax: +40 244 310 301
www.piatrasoimului.ro
office@piatrasoimului.ro

Date juridice

Piatra Șoimului și Kuib reprezintă mărci aparținând S.C. Mondo Tudor Intermed S.R.L.
Cod Unic de Înregistrare: RO11858485
Număr de Înmatriculare: J29/427/2009
Cont Bancar: RO28BRDE300SV19679623000
Banca: BRD Sinaia